Vi tilbyr

Vår målsetting er å gi personlig og rimelig behandling til hvert enkelt.

Klinikken har langåpent og tar imot pasienter etter arbeidstid og i helga. 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss 24/7 på tlf. 45911020  eller 51666793
eller e-post: post@gladesmil32.no

Akutt behandling. 24/7. 

Om du skulle være så uheldig å få akutt tannverk skal du kontakte oss med en gang. Hos oss får du den hjelp du trenger, når du trenger den.

NB! Ved akuttbehandling utenom åpningstider dobbelt pris gjelder.

 De færreste opplever det, men etter en ulykke hvor tenner er skadet, tannverk, tannfraktur eller smerter fra en vond visdomstann, er det nødvendig å søke hjelp hos tannlege. Som regel er årsaken til tannverk et dypt hull(karies) som har skadet nerven, smerter fra en visdomstann som bryter fram eller sitter fast. Også ved periodontitt(tannløsningssykdom) kan tannverk opptre.

  Vi kan tilby ulike former for behandling:

Undersøkelse. Første gang du besøker oss, eller når du har fått et innkallingskort fra oss, vil vi gjøre en grundig undersøkelse av hele munnen din. Vi tar også gjerne ett eller flere røntgenbilder for å se etter hull og eventuell tannkjøttsbetennelse. Vi bruker også Dental Intraoral Camera for våre pasienter. Kom inn for en uforpliktende samtale og bilder, så tar vi det derfra.

Allmenn praksis (rotfylling, tannfylling, uttrekking av en tann, røntgen osv)

Krone/bro behandling. Hvis mye av den opprinnelige tannen er borte som følge av store hull, frakturer eller store, gamle fyllinger, kan det være vanskelig å oppnå god funksjon, holdbarhet og estetikk med en plastfylling. Tannen bør ha en krone. Vi fjerner gamle fyllinger i tannen, og sliper og former til den gjenværende delen av tannen. Deretter tas det et avtrykk med en silikonmasse som sendes til en tanntekniker. Her støpes og modelleres en ny tann i porselen, eller eventuellt gull med porselen utenpå. Den nye tannen limes som en hette rundt resten av den opprinnelige tannen. Man oppnår da en tann som både ser ut som og føles som en ny tann.

Estetisk tannbehandling. Smilet er en viktig del av deg og ditt utseende. Et friskt og attraktivt smil påvirker helsen og selvbildet ditt, og ikke minst hvordan du kommuniserer både i personlig og profesjonell sammenheng. 

Estetisk tannbehandling er å endre utseende på tennene slik at de blir penere. Etter ønske fra pasientene kan vi behandle:

  • Store mellomrom mellom tennene
  • Misfargede tenner og fyllinger
  • Bytte amalgamfyllinger
  • Endring av tennenes form

Vi fotograferer deg igjen når du er ferdigbehandlet, slik at du kan sammenligne ditt nye smil med det gamle og se resultatet.

Tannkjøttbehandling. Ved vanlig undersøkelse kontrollerer vi også tannkjøttet og festet på tennene, der det er nødvendig legger vi opp en behandlingsplan i samråd med pasienten og behandler betennelsen.

Hva er periodontitt? Tannløsning kommer som regel av tannkjøttsykdommen periodontitt. Det er en betennelsessykdom som i første rekke rammer det vevet som holder tannen fast. Denne sykdommen rammer veldig mange. Periodontitt er vanligvis et langsomt voksende problem. Om du ikke får behandling, kan det ta mange år før en tann eller flere tenner går tapt. Ofte kommer de alvorlige symptomene først i sluttfasen, i form av hevelse, verking og løse tenner.

Tegn på periodontitt.
Følgende tegn kan tyde på begynnende tannløsningssykdom (vær oppmerksom på at tannløsningssykdom ikke alltid gir symptomer):

  • lettblødende og ømt tannkjøtt
  • tennene kjennes løse
  • tannkjøttet mellom tennene forandres
  • stadig dårlig ånde
  • vedvarende hovent tannkjøtt

Smertefri bedøvelse. Vi tilbyr et smertefritt bedøvelsessytem. Du kjenner ikke stikket og unngår nummenhet i leppe og tunge.

Beliggenhet kart